Hvad hedder U-formet fastgørelse?

U fasten kaldes også U-formet bolt, U bolt klemme eller U bolt armbånd.På grund af den fremragende ydeevne og lave pris er U-bolten en fremragende stålfastgørelsesanordning i hele industrien.

Hvad er formålet med U fasten?

Når du brækker den ned, er en U-fasten en bolt bøjet i form af bogstavet "u".Det er en buet bolt med gevind i hver ende.Fordi bolten er buet, passer den fint rundt om rør eller rør.Det betyder, at U-bolte kan fastgøre rør eller rør til en støtte og fungere som en fastholdelse.

Hvordan måler du U-bolt størrelse?

Længden (L) måles fra enden af ​​bolten til indersiden af ​​bøjningen, mens bredden (C) måles mellem benene.Nogle virksomheder vil vise længden til bunden eller centerlinjen af ​​bøjningen i stedet for toppen af ​​bøjningen.Bredden er nogle gange detaljeret som midten af ​​det ene ben til midten af ​​det andet ben.

Hvor sidder U-bolten?

En U-bolt er den del, der forbinder bladfjedrene med dit chassis.Det betragtes som bolten, der sikrer alt sammen.Bladfjedre er tykke, så det kræver mere end en almindelig type bolt at installere den.

hvad er i klip?

U-clips er en let at samle mekanisk fastgørelse.De er normalt dannet af en enkelt strimmel af fjederstål, bøjet til en "U"-form for at danne to ben.Disse ben har ofte blylæber, så de let kan skubbes over paneler og pladekomponenter, hvilket får benene til at åbne sig udad.

Hvad bruges U-bolte til på en lastbil?

Du kan tænke på U-bolte som store industrielle papirclips, designet til at holde ophængssystemet og bladfjedrene sikkert sammen.I lastbiler giver korrekt fungerende U-bolte nok kraft til at sikre, at dine bladfjedre og andre komponenter er tilstrækkeligt klemt sammen.


Indlægstid: 20. oktober 2022